3 Şubat 2014 Pazartesi

The Walking Dead 4.Sezon 9.Bölüm Fragmanı | The Walking Dead 4.Midseason Sneak peek

o


The Walking Dead'in midseason'a girmesiyle birlikte meraklıları şubatta yayınlanacak olan yeni bölümü iple çekiyor. Bu arada 8.bölümde neler oldu?
Vali intikam almak için geri döndü tabi ve hapishanenin tozunu attırdı. Vali en son yalnız başınaydı ve sonra bir aile ile tanışarak onları gözetimi altına aldı. Kaldıkları yer güvensizleşince yollara düştüler ve gittikleri yerde Rick ve ekibinin bulunduğu hapishaneden başka bir yer değildi. Daha sonra Vali eski ekibinden bir arkadaşı ve onun ekibiyle karşılaşınca daha da güçlendi ve arkadaşını öldürerek ekibin liderliğini kabakuvvetle eline aldı. Valinin yeni ekibi daha kalabalıktı ayrıca bir tankları vardı. Fakat bir şeyi unutuyordu. Sizin tankınız varsa bizim de Daryl'ımız var!
Neyse bikaç gün sonra hapishaneye saldırdılar. Daryl tankı halletti. Tankı el bombasıyla havaya uçurmadan önce bu çatışmayı başlatan Vali oldu nasıl mı?
Saldırıdan bir süre önce Vali Hershel ve Michonne'u kaçırdı ve saldırı anında hiç de iyi olmayan bir olay yaşandı. Vali Hershel'ı öldürdü. Sonra işler çığırından çıktı. Zombiler de boş durmadı bu arada. Çatışma başlayınca hapishane telleri tankla beraber yıkıldı ve hurraaa!
Michonne Vali'yi gebertti. Judith kayboldu. Herkes dağıldı.
Peki ya bundan sonra ne olacak. Merakla beklenen Sneak Peek ve Trailer yayınlandı. Buyrun izleyin...


The Walking Dead 4.Sezon 9.Bölüm Fragmanı



The Walking Dead 4.Midseason Sneak Peek