25 Şubat 2014 Salı

The Walking Dead 4.Sezon 12.Bölüm İzle | Yürüyen Ölüler 4.Sezon 12.Bölüm İzle

The Walking Dead yine heyecanı dorukta seyrediyor. 11.Bölüm yeterli derecede gerilim arz etmese de bayağı bir olay oldu. 10.Bölümün sonundaki askeri üniformalı iki kişi bu bölümde daha önplanda. Glenn ve Tara'yı da yanlarına alarak bir bilim adamını Washington DC.'ye götürmek için yola düşerler. Glenn hala kendinde değildir. Uyandığında işler karışır ve birkaç olay patlak verir. Bu arada Rick, Michonne ve Carl sığındıkları evde yaşam mücadelesi vermektedirler. Michonne ve Carl erzak bulmak için dışarı çıkarlar. Rick hala zombi gibidir. Neyse ki eve bikaç haydut dadanınca gözleri açılır ve evden kaçıp hiçbir şeyden habersiz Carl ve Michonne'u uyarması gerekmektedir..
12.Bölüm de umarım daha heyecanlı sahneler görürüz diye ümit ediyorum. Bu dediğim de fragmandan anlaşıldığı üzere gerçekleşecek gibi. Çünkü Daryl Dixon bu bölümün baş karakterlerinden olacağa benziyor. Zaten Daryl nerede bitse bi gerilim, heyecan baş gösteriyor. Bu adamın kanında var asilik! Elinde arbaletle koşuşturup duruyor. Zaten o hissiz yüz ifadesi bi ayrı heyecan katıyor filme. Psikopat mıdır nedir? Aslında hak vermek lazım. Dünya bir zombi işgali altında ve belki de birkaç grup kadar insan kaldı. Ne yapardın. Yada hayatta kalmak için nasıl davranırdın? İşte bu soruların cevabı kesinlikle The Walking Dead'de sayın izleyiciler.

NOT: Bu paylaşım dizinin fragmanıdır. The Walking Dead 4.Sezon 12.Bölümü izlemek için tıklayın

The Walking Dead 4.Sezon 12.Bölüm İzle (Fragman)



Etiketler: yuruyen oluler, the walking dead izle, yürüyen ölüler 4.sezon 12.Bölüm izle, the walking dead 4.sezon 12.bölüm izle, the walking dead seyret, 4.sezon izle, frank darabont dizileri, rick grimes, michonne, carol, daryl, yürüyen ölüler türkçe dublaj izle, türkçe altyazılı izle, yürüyen ölüler 4.sezon, the walking dead 4.sezon 12.bölüm fragmanı izle, trailer, promo, sneak peek, dizi seyret, diziwu, fx tv, yabancı dizi izle 1, fx, the walking dead 4.sezon 12.bölüm fragman izle, the walking dead 4.sezon 12.bölüm still izle, still