15 Şubat 2014 Cumartesi

Google Chrome İndir | İnternet Tarayıcısı İndir | Google Chrome Browser

İnternet hayatımızda büyük önem arz ediyor. Gitgide çağın gereksinimleri, olmazsa olmazı haline geldi. Peki internete ne kadar rahat girebiliyoruz. İşlemlerimizi ne kadar süreyle halledebiliyoruz. Peki ya evimizdeki, okulumuzdaki veya iş yerimizdeki internete ne kadar hızlı girebiliyoruz? Her ne kadar da internet başlı başına bir ihtiyaç ise onu sağlıklı bir şekilde kullanabilmekte aynı şeydir. İnternette daha rahat gezebilmemiz için bir çok yazılım şirketi browser yani tarayıcı üretmiştir. Bu tarayıcılar arama motorlarına bağlanarak istediğimiz sitelere girebilmemize olanak tanır. İnternet tarayıcıları denildiğinde herkesin aklına en başta İnternet Explorer geliyordur. Elbette eski toprak diye tabir edebileceğimiz türden bir tarayıcıydı. Hala kullananlar var elbet. Ama farklı bir tarayıcı kullanmaya başladıklarında şunu diyebileceklerini düşünebiliyorum. "Neden daha önceden değiştirmedim ki?"
Firefox hakkında söylenecek pek bir kelime yok. Özgür bir yazılım fakat çok fazla hatası mevcut. Safari, Comodo, yandex, yahoo, avant vs. bu programlarda yeteri kadar yavaş çalışmakta. Endişelenmeyin.

Arama Motorlarının efendisi Google 2008 yılında Chrome adlı web tarayıcıyı piyasaya freeware olarak sunarak en hızlı tarayıcılar arasına girmeye hak kazanmıştır.Chrome hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Bu hızlı web tarayıcısını indirmek için tıklamanın zamanı geldi. İnterneti doya doya hiç kasmadan ya da takılmadan hatasız bir şekilde kullanabilmek için aşağıdaki butona tıklayarak indirin.


Tarayıcıyı indirmek için tıklayın
 tıkla indir


Etiketler: chrome indir, google chrome indir, google tarayıcı indir, chrome browser indir, web tarayıcı indir, download, en hızlı tarayıcı, full indir, bedava indir, ücretsiz indir, yükle, hemen indir, hızlı indir, internet tarayıcısı, internet, sörf yapmak, chromium, chrome nedir, vikipedi, google chrome farkı