2 Şubat 2014 Pazar

Online Fotoğraf Editörü | En kaliteli Fotoğraf Düzenleme Siteleri | Efekt Siteleri



Bu yazımızda sizlere resimlerinizi düzenleyebileceğiniz veya efekt verebileceğiniz kaliteli, program gerektirmeyen internet ortamında bulunan uygulamalardan bahsedeceğim.
Bir sürü programla photoshop, photoscape vs. uğraşmanızı gerektirmeyen sadece internet bağlantınız üzerinden resimlerinizi düzenleyebileceğiniz websiteleri mevcuttur. Her an her yerde internet aracılığıyla bağlanabileceğiniz bir bilgisayar ya da benzeri bir cihazla resimlerinizi kolay ve pratik bir şekilde rötuşlarla veya yaratıcı efektlerle düzenleyip renk katabilirsiniz. Nasıl mı? Daha fazla açıklama yapmadan önce sitelerin adreslerini vereyim.

 tıkla

Evet! Pixlr hakkında söylenebilecek bir çok olumlu şey var. Kullanışlı, basit ve profesyonel. Bu fotoğraf düzenleme servisinin üzerine daha kalitelisini tanımıyorum doğrusu. Servisin bize sunduğu tam üç adet düzenleme bölümü mevcut. Bunlar Resimlerimize rötuş yapabileceğimiz bir editör, resimlerimize birbirinden güzel efektler verebileceğimiz bir editör ve son olarakta ikinciyle aynı özelliklere sahip ama biraz daha gelişmiş bir efekt editörü. Bu site sadece bir tık uzağımızda. Devamlı program arayıp biraz daha iyisini indirmekle uğraşanlar için gerçekten ideal bir seçim.

 tıkla

Şimdi sıra pixlr kadar kaliteli bir düzenleme servisinde. Bu servisin ismi de Fotor. Gerçekten de Pixlr kadar kaliteli, kullanışlı bir editör. Fakat birbiriyle aynı özelliklere sahip değiller. Fotor kendini biraz daha geliştirmiş efekt konusunda hatta bir de program halinde bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Lomo gibi daha birçok fx serisini içerisinde barındırıyor. Daha farklı bir fotoğraf deneyimi için tercih edilebilir.


 tıkla

Son olarak da pixlr ve fotor kadar da profesyonel olmasa da içerisin de ilginç efekt seçenekleri barındıran Befunky var. Tabi bu site kötü filan değil. Gerçekten de kaliteli düzenleme sitelerinde yerini alabilecek gözüpek bir site.

Gördüğünüz üzere en iyi online editörlerimiz şimdilik bunlardan ibaret. Bir zaman sonra daha kaliteli siteleri yayınlamaya devam edeceğiz. Biz keşfedene kadar bundan iyisi yok. Sağlıcakla kalın.