20 Şubat 2014 Perşembe

Hit Şarkılara Para Ödemeyin! | Web Radyo Kaydedicileri



İnternetten müzik indirmek yasadışı ve gerçekten de büyük cezalara sebebiyet veriyor. Hatta paylaşımı yapan siteler dahi DMCA şikayetinden kurtulamıyor. Ne yapmak gerek? Devamlı para ödeyerek bir single satın almazsın ya? Alanlar için demiyorum ama alamayanlar da var. Peki bu şarkıları dinlemek için ne yapabiliriz. Bunun için birçok seçenek mevcut fakat yasal yönden.
Müzik dağıtımı yapan bazı yasal websiteleri de mevcut bu sitelerde ücretsiz radyo kayıtlarından alınmış olan hit müziklerini HQ kalitesinde dinleyebilir ya da kendi listenizi oluşturup tekrar tekrar dinleyebilirsiniz. Sadece bu sitelere üye olmanız veya bu programları indirmeniz gerekiyor. Bi nevi indirme işlemi yapıyorsunuz fakat radyo kaydı olarak ve kullanıcıların da memnun olmadığı çıkmıyor doğrusu. İsterseniz yüzlerce müziği kayıt olarak orjinal haliymiş gibi indirebiliyorsunuz. En azından bir siber suç işlememiş oluyorsunuz. Şimdi sırada bu sitelerin ne olduğuyla ilgili bilgilendirmeye geldi. Buyurun;

Ücretsiz Müzik için tavsiye edilebilecek bir site de ücretsiz olarak yasal müzikleri toplayıp puanlayan ve indirilmeye sunan tonspion :

Siteye bağlan

Program olarak Web radyo kaydedicileri arasında ki fark hem ayrıntılarda hem de kullanım hissi ve görünümünde gizli. Önerebileceğim en iyi program radiotracker :

 tıkla indir

Aynı şekilde Web radyo kaydı yapan ve geniş bir araç paketi sunan Audio 180:

 tıkla indir



Ayrıca bonus olarak bayağı havalı bir radyo programı olan Nexus Radio'yu öneriyorum. İyi dinlemeler...



NOT: Siteyi incelemek için resminin üzerine tıklamanız yeterlidir. Programlar için de aynı şey geçerlidir.



Etiketler: audio 180 indir, internet radyosu indir, web radyo kaydedicisi, radyo indir, müzik indir, şarkı indir, hit müzik indirme, şarkı dinle, ücretsiz şarkı dinle, müzik indir, yasal müzik dinle, radiotracker indir, full indir, tam sürüm indir, türkçe indir, tonspion, tonspion nedir, tonspion, ücretsiz müzik paylaşımı, müzik indirme siteleri, internet radyoları, nexus radio dinle, ücretsiz radyo dinle, web radio