25 Ocak 2014 Cumartesi

Warpaint - Warpaint İndie Rock Severlere Bir Alternatif


Warpaint, Amerikan bir indie Rock grubudur. Los Angeles, California'da kuruldu. Kuruluşundan bu yana, gruba sırasıyla Emily Kokal (vokal, gitar) Theresa Wayman (gitar, vokal) Jenny Lee Lindberg (bas, vokal) dahil olmuştur. Şu an grubun davulcusu Stella Mozgawa'dır
Eski Red Hot Chili Peppers gitaristi John Frusciante grubun ilk EP'sini yapar. Daha sonra Exquisite Corpse 2008 yılında yayımlanır. 2010 yılında ise tam uzunluğa sahip Fool albümü yayımlanarak Warpaint ününe kavuşmuştur. Bu şekilde 6 Aralık 2010 tarihinde BBC'nin BBC sound adlı anketine aday olarak Cover Stars of Beat Magazine dergisinin kış sezonu sayısına kapak olmuşlardır. Dahası grup R%B müziğe de aşina olmuştur.
indie Rock'ın hakkını vermesiyle birlikte çok seksi olan grup üyeleri harika bir kombin oluşturuyorlar. Şimdiye kadar dinlediğim en iyi indie Rock müziği sergiledikleri için onları kutluyorum ve hayranlıkla takip ediyorum. Dahası mı? Bence bu grubun müziğini dinlemelisiniz hatta Lissie's Heart Murmur ve Stars şarkılarını. Sizi alıp hayallere götüren ve bir daha dönmenize yardımcı olmayan bu grup devamlı dinlenilesi ama her dinleyişte hissedilesi olmayı hak ediyor. 


Dinleyin Love is to die...