31 Ocak 2014 Cuma

Ucuz Kaliteli Parfüm Çeşitleri 1

Hugo Boss Men EDT 

ÖZELLİKLERİ
Piyasa Yılı: 1995
Üst Nota: Greyfurt, nane, yeşil elma, lavanta
Dip Nota: Silhat, çam ağacı, Vetiver, meşe Yosunu
Kalp: Adaçayı, Sardunya, Karanfil
Burun: Bob Aliano

Hugo Boss parfüm serisinde olan EDT'de erkeklerin hareketli enerjisi bir arada bulunuyor. Odunsu kokuların birbirine girdiği (Tam odun erkekler için) Hugo Boss Green EDT'de yeşilin hareketli enerjisini bedeninizde farkedeceksiniz. Adeta baştan çıkarıcı ve haşin. Tropik ağaç kokularının ve paçulin denen şeyin keskin etki-tepkisini turunçgiller familyasıya fresh bir hale getiriyor. Kendinizi sportif ve enerjik mi hissetmek istiyorsunuz. O zaman bu, odunsu erkekler için ideal bir parfüm. Mutlaka deneyin.


Lacoste Essential EDT



ÖZELLİKLERİ
Üst Nota: Sinameki, Bergamot, Domates yaprağı, Mandalina 
Dip Nota: Sandal bitkisi, Silhat
Kalp: Gül, Biber
Burun: Bok (şaka, şaka güzel kokuyor)


Lacoste baharatlı bir parfümüyle "yine" karşımızda. Kokuyu ciğerlerinize çektikten sonra taze ve baharatlı bir koku içinizi yakıyor olmalı. Bu Essential'in etkisi. Klasikleşen parfüm tiplerine bir yenisi daha eklendi. Erkeklerin aromalı notalarla kuvvetli bir çekiciliğe sahip olmaları için yardım ediyor. Açıkçası kokusu bi boka benzemiyor. Ama standardımızı bozmamalıyız. Nerede kalmıştık?




Antonio Banderas Blue Seduction Men 

ÖZELLİKLER
Piyasaya Tarihi: 2007
Karışık Notalar: Bergamot, nane, Frenk Üzümü, cappuccino, Kavun, küçük hindistan cevizi, Kakule, Elma, deniz suyu, Odunsu kokular, Kehribar

Çağdaş ve şık bir erkeğin aynadaki yansıması Antonio Banderas Blue Man parfüm. İsmi bile itici olan bu parfümü kullanan erkeklerin genellikle çok çekici olacağını söylüyor Hessittir oradan. Açıkçası siz de kendinizi çekici odunsu ve haşin hissetmek istiyorsanız bu ucuz ama gururlu parfümü kullanın.