29 Ocak 2014 Çarşamba

Facebook durum beğendirme hilesi - Twitter takipçi arttırma hilesi - Sayfa beğendirme - Takipçi arttırma - Hile V.2.0.1 - Takipçi ve beğeni arttırma siteleri



Merhaba değerli dostlar ve Forum Akademi takipçileri...
bu yazımızda facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin hilelerinden bahsedeceğiz. (Twitter, Youtube, instagram vs.)
Herkesin bildiği üzere facebook'ta paylaştığımız durumlar bazen yeterli sayıda beğeni veya paylaşım almaz. Hatta normalde de böyle birşeyin mümkün olmadığı profil hesapları vardır. Kimse ne beğenir ne de yorum yapar. Bazı kurnaz arkadaşlarımız bu beğeni sayısını arttırabilmek için hilelere başvururlar. Fakat uzun uğraşlar sonucu indirdikleri hile programları ismi altındaki virüslü dosyalar başlarına dert olur. (trojan, Keylogger vs.) Bende bu konu üzerinde okuyucularımıza birkaç bilgi aktarmak istiyorum.
Sayın hileci arkadaşlar çoğu sosyal paylaşım sitesinin böyle elle tutulur güvenilir bir hilesi yoktur.(varsa bile paralıdır.)
Program tarzı bir sistematiği yoktur. İndirdiğiniz hile adı altındaki programlar ise sadece dolandırıcılık üzerine kurulmuş, aleyhinize programlardır. Bu gibi programlara itimat etmeyiniz. Böyle bir başlık altında bunları söylemem size biraz garip gelebilir. Ancak dikkatinizi çekebilmem için böyle bir başlık açmanın daha doğru olabileceğini düşündüm.
Şimdi hayal kırıklığına uğradığınızı varsayıyorum. Hatta şöyle diyebilirsiniz. "Hile yok mu?", "Ben nasıl durum ve sayfa beğendiricem peki?" 
Merak etmeyin. Hile tarzı bir yöntem uygulamayacaksınız. "Hatta arkadaşlarınıza sayfamı beğenir misin?" tarzında sözlre gerek duymayacaksanız. Herşeyin karşılıklı olduğu bir dönemde yaşıyoruz ve bizde bunu değerlendirebilmeniz için size bir fırsat sunacağız.
Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde karşılıklı beğendirme yapan grupları görmüşsünüzdür. Hatta bu gruplar işi daha da büyüterek bir website açarak daha da sistematik bir kurala uydurmuşlar. Bu sitelerde kişilerin durumlarını beğenerek, topluluk sayfalarını beğenerek, yorum yaparak, video izleyerek, takip ederek puan kazanıyorsunuz ve bu puanlar karşılığında sizde durumunuzu, sayfanızı beğendirip takipçi sayınızı hatta arkadaş sayınızı arttırabiliyorsunuz.
Size sunacağımız site yabancı bir sitedir. Fakat türk kullancılarının da sayfayı keşfetmeleri uzun sürmemiş. sizleri de bu siteden mahrum bırakmak istemeyiz. O zaman buyrun:


İlk site adresimiz bu arkadaşlar. Biraz ingilizce bilgisiyle başarılı olabileceğiniz bir site.


İkinci sitemizde domain adından da anlaşılacağı üzere türk bir site. Bu sitede twitter takipçi sayısı, facebook beğeni sayısı, youtube video izleme sayısı gibi arttırma yöntemi mevcuttur. İlk sitemizle aynı mantıkta çalışıyor fakat bu biraz daha farklı bir puan sistemi uyguluyor. Sisteme kaydolduğunuz takdirde otomatik beğeni, paylaşım veya kişiler takip ediyorsunuz ve sistemde diğer online olan kullanıcılarda sizin otomatik bir şekilde beğeni, takipçi sayınıza katılıyorlar. Gayet basit sadece sisteme kaydolun ve beğenilerinizi karşılıklı bir şekilde paylaşın.