15 Mart 2014 Cumartesi

Fotoğraflarınıza Çizgi Film Efekti Verebileceğiniz En İyi 10 Site


Fotoğraflarınıza tek tıkla birbirinden ilginç çizgifilm efektleri vermek ister misiniz? Arkadaşlarınızı bu denli şaşırtmak için sadece çizgifilm efektleri için hazırlanmış önerdiğimiz site veyahut programları denemeye ne dersiniz. Belki de daha önce bu konuları araştırıp denemek istemişsinizdir fakat tam da istediğiniz gibi bir efekte sahip olamamışsınızdır. Bu efektleri verebilmek için saatlerce photoshop gibi zor ve karmaşık programlarla uğraşmanız gerekmiyor arkadaşlar. Sadece bu işlevi fotoğraflarınıza uygulayabilmeniz için geliştirilmiş birçok site ve program var ama arasından en iyilerini seçmek zorundasınız. Yoksa Fotoğraflarınız istediğiniz gibi olmaz.
Biz buna bir son vermek için en iyi cartoon effect sitelerini ve programlarını sizler için bir araya getirdik. Aralarından herhangi hoşunuza giden birini seçerek parantez içindeki linke tıklayarak sitenin bulunduğu adrese gidebilirsiniz.


THE CARTOONİST STUDİO (www.thecartooniststudio.com)


The Cartoonist Studio fotoğraflarınıza çizgi film efekti verebilmeniz için en ideal sitelerden birisidir. Mutlaka denemelisiniz.


BEFUNKY (www.befunky.com)


Befunky'de bu sitelerin başında geliyor sadece  resimlerinize çizgi film efekti vermekle kalmıyor daha bir çok efekti de içeriğinde bulunduruyor. Bu kaliteli efekt verme sitesini denemelisiniz.


CARTOONİZE (www.cartoonize.net)


Yararlanabileceğiniz en kapsamlı efekt sitelerinden birisi Cartoonize... Aradığınız birçok efekti bu site altında bulabilirsiniz.


SNAPSTOUCH (www.snapstouch.com)


Bu site hep marjinal bir tavırla köşelerde bir yerlerde kaybolup gidiyor ama birbirinden lüks efektleriyle heyecanlandırıyor. Muhakkak denemelisiniz.


ANYMAKİNG (www.anymaking.com)

Cartoonize ile aynı özellikleri taşıyan ve içerisinde birçok efekti barındıran sitelerden birisi daha Anymaking.


ROLLİP (www.rollip.com)


Befunky ile aynı tarza sahip kaliteli bir efekt sitesi. Fotoğraflarınızı efekt eklemek dahilinde kesebilir, boyutlandırabilir veya editleyebilirsiniz.


CARTOON.PHO.TO (www.cartoon.pho.to)


Bu sitede fotoğraflarınıza efekt vermenizin yanı sıra animasyonlu fotoğraflar oluşturabiliyorsunuz.


PHOTO KAKO (www.photo-kako.com)




Kako isminden de anlaşılacağı gibi idare eder bir site olma yolunda gidiyor, ama dediğim gibi.


PİCTURE TO PEOPLE (www.picturetopeople.org)


Picture to People içeriğinde birçok kaliteli efekti barındıran sitelerden birisidir. Ayrıca vektör efektleri de verebileceğiniz nadir sitelerdendir.


KUSO CARTOON (www.kusocartoon.com)


Ve son olarak dünyanın en iyi efekt verme sitesini sunuyorum sizlere. Avatar filminin yapımcıları bile bu siteden yararlandı. Tüm ünlü çizgi filmler bile bu siteyi kullandı. Birbirinden özel efektlerin bulunduğu bu site 7 dalda akademi ödülü kazandı. Tüm zamanların en profesyonel efektlerini bu site altında ücretsiz olarak bulabilirsiniz.


Etiketler: efekt sitesi, en kaliteli efektler, çizgi film efekti, animasyon efekti, fotoğraf editörü, en iyi efekt ekleme siteleri, fotoğraf düzenleme siteleri, photoshop siteleri, online effect editor, photo effect, cartton effect photo, resim efekt ekle, lomo efekti, vintage efekt, befunky, pixlr, cartoon, efek resim, fotoğraf, edit, bedava, ücretsiz, beleş, fotoğraf photoshop yapma